Site Overlay

модернизација и осветлување ICS системи

Компанија со долгогодишно искуство во одделот за модернизација и осветлување.откриј повеќеICS системи

ЗА НАС 

„ICS Systems е компанија со долгогодишно искуство во одделот за модернизација и осветлување. Тие зад себе имаат голем број проекти, вклучително и комплетна замена на LED светилките во Охрид, пилот-проект на плоштадот Куманово, замена на нови ламби со нови ламби и последна целосна замена на сите ЛЕР улични ламби во Куманово. „

НАШАТА РАБОТА

 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 

Copyright © 2022 Ics Sistemi. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes
mk_MKMacedonian
en_USEnglish mk_MKMacedonian