Site Overlay

За Нас

За Нас

„ICS Systems е компанија со долгогодишно искуство во одделот за модернизација и осветлување. Тие зад себе имаат голем број проекти, вклучително и комплетна замена на LED светилките во Охрид, пилот-проект на плоштадот Куманово, замена на нови ламби со нови ламби и последна целосна замена на сите ЛЕР улични ламби во Куманово. „

Copyright © 2021 Ics Sistemi. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes
mk_MKMacedonian
en_USEnglish mk_MKMacedonian